Campanie umanitara pentru persoanele sinistrate din zonele inzapezite

Organizatia PDL Iasi doreste sa ajute si sa fie langa oamenii aflati in suferinta din zonele inzapezite, afectate de viscol si ger. Actiunea noastra face parte din campania nationala pe care Partidul Democrat Liberal a inceput-o pentru sprijinirea celor afectati de fenomenele meteo extreme.

Colectarea alimentelor neperisabile (paine, conserve, ulei, faina, apa etc.) se va organiza la sediul PDL din Strada Stefan cel Mare si Sfant 47-49. Ajutoarele vor pleca de urgenta in toate zonele inzapezite, cu deosebire in judetele Vrancea si Buzau.

Produsele care se vor strange vor putea fi folosite si pentru ajutorarea persoanelor singure, a oamenilor fara adapost, precum si pentru centrele de asistenta sociala destinate celor fara locuinta.

PDL multumeste tuturor celor care au decis sa se implice in salvarea si sprijinirea oamenilor loviti de caderile masive de zapada.

Cei care doresc sa se participe la aceasta actiune o pot face in zilele de 12 si 13 februarie 2012, intre orele 12-14, la sediul PDL Iasi.

Putem fi alaturi de ei, putem sa-i ajutam!  

Organizatia PDL Iasi

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: