BMW furat din Italia, depistat la P.T.F. Albiţa

Poliţiştii de frontieră vasluieni au depistat în P.T.F. Albiţa un autoturism marca BMW declarat furat în Italia, condus de un cetăţean român.

 

În ziua de 11 februarie a.c., în jurul orei 03.30, la P.T.F.Albiţa/I.T.P.F. Iaşi, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat la controlul de frontieră cetăţeanul român Cezar S. în vârstă de 30 de ani, conducând un autoturism marca BMW 530XD. La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la seria poansonată pe şasiu, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit faptul că autoturismul respectiv figurează furat din Italia.

„Poliţiştii de frontieră vasluieni i-au întocmit lui Cezar S. dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt (art.208, C.P.), urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale.Autoturismul, în valoare de 65.250 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor şi introdus în parcul auto al S.T.P.F. Vaslui până la recuperarea acestuia de către proprietar”, a precizat inspector principal de politie Denis Mihaela Lazar, purtator de cuvant al I.T.P.F. Iasi.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: