Senator Dumitru Oprea: „Principiul primul venit – primul servit ar trebui abandonat în analiza proiectelor depuse pentru finantare”

Senatorul PDL Dumitru Oprea atrage atentia Administratiei Fondului de Mediu (AFM) în legătură cu situatia proiectelor depuse în cadrul Programului de realizare a pistelor pentru biciclisti.

Într-un document adresat presedintelui AFM,  Gheorghe Popescu, parlamentarul PDL a arătat că mai multi primari din judetul Iasi reclamă faptul că proiectele depuse în cadrul programului mentionat, după epuizarea fondului, nu au mai fost supuse analizei. Astfel, nu li se mai pot acorda punctaje si nici nu pot intra pe liste de rezervă. Senatorul Oprea a dat ca exemplu Primăria Bals, care contestă atribuirea fondurilor pe proiecte doar pe principiul primul venit – primul servit, fără a se analiza si celelalte proiecte si fără a se tine cont de punctajele obtinute. Principiul primul venit – primul servit ar trebui abandonat în analiza proiectelor depuse pentru finantare”, a subliniat senatorul PDL Dumitru Oprea.

În consecintă, Dumitru Oprea solicită AFM să precizeze o cale de rezolvare a acestei probleme si reconsiderarea modului de analiză si aprobare a proiectelor depuse în cadrul diferitelor programe gestionate, iar principiul primul venit – primul servit să nu mai fie criteriul esential de evaluare.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: