Permis de conducere fals descoperit la Albita

Poliţiştii de frontieră vasluieni au descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

 

În ziua de 20 februarie a.c., în jurul orei 00.30, la P.T.F.Albiţa /I.T.P.F.Iaşi, s-a prezentat la controlul pentru trecerea frontierei Oleg S., cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, în vârstă de 25 de ani, conducand un autoturism marca Opel Astra.La controlul de frontieră, acesta a prezentat pe lângă paşaport, un permis de conducere eliberat în 2008, în R.Moldova, valabil pentru categoria  B.Deoarece existau suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la control, s-au efecutat verificări specifice, în urma cărora s-a constatat că documentul  nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic.În urma verificărilor efectuate prin Centrul Trilateral de Contact Galaţi cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la control, a rezultat că persoana în cauză este posesoare de permis de conducere, valabil pentru categoria B, însă cu o altă serie şi eliberat în 2007.

« Cetăţeanului Oleg S. i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 288 C.P. si respectiv art. 291 C.P., urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale”, aprecizat inspector de politie Gheuca Mirica Irina, din cadrul I.T.F.Albita.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: