„Din drag de Dragobete”,la Iasi

Uniunea Naţională a  Studenţilor din România (UNSR) organizează în data de 24 februarie 2012, in Piata Unirii din Iasi, evenimentul „Din drag de Dragobete” în cadrul căruia va avea loc un concurs de Treasure Hunt şi un Flash-Mob.

            Prin acest  eveniment, ne  propunem  să continuăm tradiţia de a reaminti tinerilor că avem propria noastră sărbătoare a dragostei , care merită să primească toată atenţia noastră.
            Evenimentul va începe de la ora 12:30  cu un concurs de tip Treasure Hunt, iar participanţii vor fi tineri îndrăgostiţi care vor avea ocazia să treacă împreună printr-o serie de probe.
            Dupa finalizarea concursului , incepand cu ora 14:00 , in Piata Unirii, sunt aşteptate peste 500 de persoane care să participe  la Flash-mob in care se va incerca  realizarea unei  inimi cu specific românesc (participantii vor primi baloane tricolore)
             Ziua se va încheia cu o petrecere în club Motor, începând cu orele 21:00. Studenţii vor avea ocazia să participe la  diverse concursuri  cu tematică specifică sărbătorii de Dragobete şi premii tentante. Intrarea se va face pe baza carnetului  de student.

            Cei care doresc să participe la concursul de Tresure Hunt sunt rugați să se înscrie la unul dintre coordonatori.
            Coordonatorii proiectului sunt Pînzaru Elena, Murărescu Marina Gabriela şi Şpac Lăcrămioara Gabriela, membri activi în cadru Ligii Studenţilor Electronişti din Iaşi.
Persoane de contact:Elena-0755921782,Lacramioara-0749035469, Marina-0747971246
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: