Pompierii ieseni ne informeaza

Intervenţii la incendii
• În data de 21.02.2012, ora 18:14, Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi, a intervenit în satul Rediu, comuna Rediu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietatea lui Mihai F. A ars autoturismul în proporţie de 90%. Incendiul a fost provocat de nişte scurgeri de carburant pe toba de eşapament a autoturismului, aflat în mers. În urma incendiului, proprietarul în vârstă de 46 ani, a suferit arsuri de gr. I şi II la membrul superior stâng şi membrul inferior drept, fiind transportat de SMURD-EPA Detaşamentul 2, la Spitalul “Sf. Spiridon”.

Alte intervenţii
• În data de 21.02.2012, ora 17:01, Detaşamentul 1 Iaşi, a intervenit în municipiul Iaşi, şos. Galata, nr. 10, pentru asigurarea măsurilor specifice la o conductă de gaz fisurată, până la sosirea echipelor E-ON Gaz.
• În data de 21.02.2012, ora 18:09, Detaşamentul 1 Iaşi, a intervenit în municipiul Iaşi, str. Eternitate, nr.96, pentru asigurarea măsurilor specifice la o conductă de gaz fisurată, până la sosirea echipelor E-ON Gaz.
Asistenţa persoanelor
• În data de 20.02.2012, între orele 21:00 – 01:00, echipajele SMURD au efectuat 3 misiuni de verificare, identificare şi căutare a persoanelor fără adăpost sau hipotermice în Iaşi, Paşcani şi Tg. Frumos. În urma verificărilor au fost două găsite persoane fără adăpost în mun. Iaşi, una dintre ele refuzând transportul la spital sau la adăpostul de noapte.

Intervenţii SMURD
• Echipajele SMURD au efectuat 19 intervenţii (cazuri medicale).
Lt.Spiridon Silvia – purtător de cuvânt ISU IASI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: