Campania „Fii solidar. Semenii tăi au nevoie de tine” la final

Campania umanitară „Fii solidar. Semenii tăi au nevoie de tine, care a avut drept scop colectarea de ajutoare constând în alimente de bază neperisabile pentru sinistrații din zonele afectate de ninsori, a ajuns la final. Peste 500 de kilograme de alimente au fost colectate în cadrul campaniei organizate de Universitatea „Petre Andrei” (UPA) din Iași, în parteneriat cu Liga Studenților UPA din Iași, ImagineCrucea Roșie – Filiala Iași, Liceul Teoretic „Miron Costin” Iași, Asociația GRADECO, Asociația Culturală MIR, Asociația Human Brand International și Centrul de Dezvoltare Socială. Pachetele de alimente au fost predate marți, 28 februarie, reprezentanților Crucea Roșie – Filiala Iași.

            „Dorim să mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă derularea acestei campanii umanitare și ne exprimăm speranța că aceste produse vor fi de ajutor celor care încă se află într-o situație dificilă. Am fost foarte plăcut surprinși de implicarea elevilor de la Liceul Teoretic «Miron Costin» din Iași, care au contribuit în mod deosebit la succesul acestei inițiative. Totodată, ne exprimăm disponibilitatea de a organiza sau contribui și pe viitor la organizarea unor campanii care au ca obiect sprijinirea comunităților care au nevoie de sprijin”, a spus coordonatorul campaniei, lector univ.dr. Cătălin Popescu, cadru didactic la Facultatea de Asistență Socială și Sociologie a UPA.

            Începând de astăzi, Crucea Roșie – Filiala Iași va facilita, cu sprijinul autorităților locale și ale unor structuri ale Ministerului Apărării Naționale, transportul către beneficiari a ajutoarelor strânse în cadrul campaniei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: