Muzeul Universităţii găzduieşte expoziţia de pictură și grafică ,,Portrete. Ipostaze feminine”

Joi, 08 martie 2012, de la ora 18.00, la Muzeul Universităţii ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi  va avea loc vernisajul expoziției de pictură și grafică ,,Portrete. Ipostaze feminine”. În cadrul acestei expoziţii,  iubitorii de artă vor putea admira lucrările artistului plastic Iulian Constantin Copăcel. Imagine

Această manifestare constituie expresia unui parteneriat între Muzeul Universității și proiectul ,,Reconstrucția statutului femeii: de la discriminare, la dezvoltare profesională şi egalitate de şanse”.Creațiile artistului Iulian Constantin Copăcel se caracterizează prin predilecția transpunerii unor portrete feminine în decoruri cu ritmuri intercalate. Compozițiile plasează personajele în ipostaze mereu inedite, ceea ce induce o atmosferă de tensiune și mister.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 8 martie – 30 aprilie 2012. Accesul la expoziţie este liber pentru toate categoriile de vizitatori, de marţi până vineri, de la ora 9.00 la 16.00, iar sâmbăta şi duminica de la ora 10.00 la 15.00. Clădirea Muzeului Universității este situată pe strada ”Titu Maiorescu” nr.12.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: