Citroen radiat din circulatie in Marea Britanie depistat la Albita

Politistii de frontiera vasluieni au intocmit  dosar penal unui barbat,  pentru ca autoturismul condus de catre acesta radiat din circulatie.

In data de 11 martie a.c., in jurul orei 21.30, in P.T.F.Albita/I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat la controlul pentru trecerea frontierei, conducand autoturismul marca Citroen, inmatriculat in Marea Britanie, barbatul cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, Serghei C., in varsta de 41 de ani.

Cu ocazia efectuarii controlului de frontiera, cetateanul Serghei C. nu a putut prezenta documentele care atesta inspectia tehnica periodica si asigurarea auto pentru autoturismul pe care il conducea.

Politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, in urma carora a rezultat faptul ca autoturismul nu este asigurat, inspectia tehnica a autoturismului este expirata si autoturismul in cauza figureza, in Marea Britanie, radiat din circulatie.

Cu privire la cele constatate, Serghei C. a declarat ca nu avea cunostinta despre faptul ca autoturismul este radiat din circulatie.

Politistii de frontiera i-au intocmit lui Serghei C. dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de punere in circulatie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat sau neinregistrat si de punere in circulatie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Husi cu propunerile legale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: