Tractorase, caluti nazdravani si animalute prietenoase i-au intampinat pe cei 800 de mici fermieri la ERA Park

La ERA Park a fost inaugurata Ferma Animalelor – o atractie unica in Iasi, adorata deopotriva de cei mici si cei mari. In primele 2 saptamani de la deschidere peste 800 de copii au vizitat Ferma Animalelor, s-au distrat si s-au jucat, iar cei care au vizitat ferma de 3 ori au obtinut mult dorita diploma de fermier autorizat la ERA Park. Ferma va putea fi vizitata de ieseni pana pe 18 martie.

Micutii prezenti la ERA Park in primele doua saptamani de Ferma Animalelor au avut parte de nenumarate atractii: s-au plimbat cu calutii mecanici-magici si au transportat legume si fructe cu tractorasele electrice-vitezomane. Cei mici si-au plimbat chiar si prietenii in micile tractorase si au calatorit curajosi prin intreaga galerie.

Programul Fermei Animalelor continua pana pe 18 martie cu mii de atractii minunate pentru copii. Iar pentru ca cei mici sa nu uite niciodata experienta Fermei Animalelor, unul dintre micutii fermieri autorizati poate castiga un super tractoras.

In fiecare zi pana pe 18 martie micii fermieri se vor putea plimba prin ferma cu tractorasele conduse chiar de ei, vor putea culege roadele iernii si se vor putea intalni cu cele mai dragute animale din ferma: ratuste, magarusi, iepurasi sau puisori. De asemenea, vor putea vizita hambarul si se vor putea plimba prin galerie cu unul dintre cei 7 caluti nazdravani.

In plus, cei mici vor avea parte in aceasta duminica (18 martie) si de o piesa de teatru pentru copii oferita de Funny Art. Piesa va incepe la ora 12:00, iar intrarea este libera.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: