BMW X6 in valoare de 60.000 euro furat din Italia descoperit in municipiul Iasi

Politistii de frontiera au descoperit pe raza municipiului Iasi, un autoturism marca BMW X6 care figura ca fiind furat din Italia.
In data de 26 martie a.c., in jurul orei 17.30, politistii de frontiera din cadrul C.M.I.I.T./ S.P.F. Iasi si din cadrul B.C.M.I.I.T./ S.T.P.F. Iasi au desfasurat, pe raza municipiului Iasi, o actiune pe linia prevenirii si combaterii traficului international cu autovehicule furate, pe timpul careia au oprit in trafic, pentru control un autoturism marca BMW X6, condus de un barbat din judetul Vaslui, in varsta de 38 ani.
In urma verificarilor specifice efectuate politistii de frontiera au constatat ca autoturismul in cauza figureaza ca fiind furat din Italia din data de 16.03.2012.
Barbatul a declarat ca a autoturismul a fost achizitionat in data de 03.03.2012 din municipiului Brasov si nu avea cunostinte ca acesta ar fi furat.
Autoturismul in valoare de 60.000 euro a fost indisponibilizat la sediul I.T.P.F. Iasi pana la finalizarea cercetarilor.
Politistii de frontiera au intocmit barbatului dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, ce urmeaza a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi in vederea luarii masurilor legale in consecinta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: