Circa 5 000 de puieţi plantaţi la Sculeni de personal din cadrul ISUJ Iaşi, E.ON şi elevi

Angajaţii ISU Iaşi, E.ON şi elevii de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” şi-au unit astăzi forţele într-o acţiune ce vizează protejarea mediului înconjurător. Timp de câteva ore, aceştia au plantat cca. 5 000 de puieţi de glădiţă în zona inundabilă a rîului Prut, pe raza localităţii Sculeni.Imagine
Aproximativ 130 de persoane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al Judeţului Iaşi, E.ON şi elevi de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” au participat voluntar, astăzi, la acţiunea de împădurire a circa 10 000 m.p. de teren, de pe raza localităţii Sculeni. Activitatea s-a desfăşurat cu asistenţă tehnică a reprezentanţilor Direcţiei Silvice Iaşi.” Elevii au fost instruiţi de către cadrele de la ISUJ Iaşi cu privire la regulile de comportament în diferite situaţii de urgenţe şi cum să prevină incendiile de pădure”, a afirmat lt.Silvia Spiridon, purtator de cuvant al ISUJ Iasi.
Toţi cei implicaţi speră că aceste acţiuni să constituie o măsură de protecţie pe termen lung a comunităţilor din zonă, iar exemplul de astăzi să fie urmat de cât mai multe persoane.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: