Lucrare penala pentru braconaj piscicol la Bivolari

 Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari au depistat pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, un cetatean roman care  pescuia in perioada de prohibitie  folosind unelte interzise de lege.

 

         In data de 01 mai a.c. , in jurul orei 11.15, pe timpul executarii unei misiuni specifice, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari, au observat in apropierea frontierei, o persoana care pescuia in Rezervatia Naturala Balatau.

Politistii au procedat la interceptarea si legitimarea persoanei si au stabilit ca acesta este cetateanul roman Dumitru S., in varsta de 48 ani, care desfasura activitati de pescuit cu o plasa tip monofilament cu o lungime de 33,5m si latime de 1,40m.

Politistii de frontiera au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de  pescuit in habitate piscicole naturale, prin orice metode si mijloace, al pestilor in perioada de prohibitie si detinerea si utilizarea uneltelor de plasa tip monofilament.

 

Reclame

One response to this post.

  1. Posted by Cetatean Onest on August 13, 2013 at 7:34 pm

    Paznicilor de la Bivolari care nu stiti cum va cheama cu buletinul in mana, daca un tampit este seful vostru, Barsan, asa trebuie sa fiti si voi ca si el? Treziti-va din prostie! Lasati oamenii sa prinda un peste ca nu au ce manca si sunt vai de capul lor! Luati bani de pomana, rusine voua, scarbe ordinare! Va mai numiti Politie de Frontiera! Cei mai mari escroci!!! Care faceti din tantar armasar! Rusine inca o data!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: