20.400 tigarete descoperite de politistii de frontiera galateni

Politistii de frontiera galateni pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, desfasurate pe raza judetului Galati au descoperit 20.400 de tigarete cu timbru de acciza de Republica  Moldova.

 

In data de 10 mai a.c., in jurul orei 18.00, politistii de frontiera din cadrul Biroului Combaterea Migratiei Ilegale si a Infractionalitatii Transfrontaliere si din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ a Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru au oprit in trafic, pentru control, pe DE 87, comunicatia Galati – Giurgiulesti, un autoturism marca Volvo S80, inmatriculat in Bulgaria, condus de catre Tudor G., cu cetatenie romana si Republica Moldova, in varsta de 26 ani.

In urma controlului amanuntit politistii de frontiera au descoperit într-un locaş special amenajat situat în interiorul portbagajului, deasupra barei de protecţie si in cele patru pneuri ale autoturismului, cantitatea de 20.400 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

Barbatul a declarat ca tigaretele ii apartin si intenţiona să le comercializeze pe raza municipiului Galaţi. Totodată, acesta a mai declarat că a confecţionat în urmă cu câteva zile locaşul special amenajat şi că nu a fost ajutat de nimeni la ascunderea ţigărilor în pneuri şi în locaşul menţionat.

Tigaretele in valoare de 2.738 lei si autoturismul in valoare de 22.000 lei au fost ridicate in vederea confiscarii.

Politistii de frontiera au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul  savarsirii infractiunii de contrabanda.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: