Concurs de caricaturi si epigrame

Pentru a marca 160 de ani de la naşterea şi un secol de la intrarea în eternitate a  lui I. L. Caragiale, în perioada 02 mai – 31 mai a.c., personalul din cadrul Serviciului Educaţie al unităţilor penitenciare din regiunea Nord – Est va derula o serie de activităţi cu scopul organizării unui concurs de epigrame şi caricaturi realizate de persoanele private de libertate care au înclinaţii literar– artistice şi …umor.

După selectarea celor mai reuşite creaţii la nivelul fiecărei unităţi penitenciare participante, va avea loc o etapă de jurizare a acestora în cadrul Penitenciarului Botoşani.

În data de 01.06.2012, lucrările premiate vor fi expuse la Biblioteca Judeţeană  ”Mihai Eminescu” din  Botoşani, ocazie cu care vor fi înmânate şi diplomele participanţilor.

Prin derularea acestor manifestări se urmăreşte valorificarea potenţialului creativ al persoanelor private de libertate în domeniul creaţiei literar-artistice, care să contribuie la formarea unei personalităţi culturale deschise şi comprehensive, promovarea actului de cultură în rândul persoanelor private de libertate custodiate în penitenciarele din Regiunea  Nord-Est, precum şi schimbarea atitudinii şi mentalităţii comunităţii locale în legătură cu situaţia celor care-şi ispăşesc pedeapsa privativă de libertate în unităţile penitenciare.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: