Premii importante obtinute de studentii economisti de la „Cuza” la olimpiada de economie

Nouă studenţi de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor au obţinut rezultate de excepţie la Olimpiadă Naţională a Studenţilor Economişti.

Pădurariu Alexandru, student în anul al II-lea, este câştigătorul secţiunii de Administraţie publică a olimpiadei, fiind distins cu Marele Premiu “Mihail Manoilescu”, pentru lucrarea „Analiza datoriei publice şi implicaţii ale acesteia în contextul actual.”

La aceeaşi secţiune, premiile al II-lea şi al III-lea au fost obţinute tot de studenţi de la FEAA. Astfel masteranzii Alexandra Huţu şi Mihnea Ateşoae, au fost pe locul al II-lea cu lucrarea „Analiza stadiului implementării e-Guvernării în primăriile de comună din România”. Premiul III a fost obţinut de Marianina Trandafir şi Cristian Mărtişcă, studenţi în anul II la Master, cu lucrarea Autonomia financiară locală în România – o abordare proactivă.

La secţiunea Administrarea Afacerilor, masterandele Dana-Ioana Găinaru şi Alecsandra Borcea au obţinut Premiul special al juriului “Ştefan Mârza” cu lucrarea „Ştii cât de profitabil este restaurantul tău?”

La secţiunea Contabilitate şi informatică de gestiune, două studente din anul al II-lea au fost premiate pentru creativitate. Distincţia a fost acordată pentru lucrarea „Studiu comparativ privind sistemul simplificat de contabilitate şi reglementările contabile conforme cu Directivele Europene”, realizată de Alina Ţăran şi Florentina Sucilă.

Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti s-a desfăşurat în perioada 4-6 mai şi a fost organizată de Asociaţia Facultăţilor de Economie din România – AFER.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: