Asigurare auto falsă depistată la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră vasluieni au întocmit dosar penal pe numele unui cetăţean român care intenţiona să tranziteze P.T.F Albiţa cu un Volkswagen,folosindu-se de o asigurare auto falsă, deşi autoturismul avea inspecţia tehnică periodică expirată.

 În ziua de 21 mai a.c., în jurul orei 21.00, la P.T.F.Albiţa/I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat la controlul pentru trecerea frontierei, conducând un autoturism marca Volkswagen înmatriculat în Marea Britanie, cetăţeanul român Andrei B., în vârstă de 31 de ani.

În urma controlului efectuat asupra documentelor prezentate la control a rezultat faptul că inspecţia tehnică a autoturismului a expirat la data de 01.04.2012, iar asigurarea auto, eliberată de o firmă de asigurări din Marea Britanie, nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic. “Poliţiştii de frontieră i-au întocmit barbatului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi  conducerea unui autoturism pe drumurile publice din România fără drept de circulaţie, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale”,a precizat inspector de politie Gheuca Mirica Irina, din cadrul P.T.F. Albita.

             

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: