Un metru cub de ţigări ascunse într-un Audi

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, au depistat un cetăţean, care avea ascunse în diverse locaşuri ale autoturismului, 69.200 ţigarete de contrabandă, cu timbru de acciză R. Moldova.

 

În data de 22 mai a.c, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, în baza unei informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, au oprit în trafic, în localitatea Stânca, un autoturism marca Audi, înmatriculat în Anglia, condus de Liviu S., cu dublă cetăţenie româno-moldovenă, în vârstă de 23 de ani.

La controlul efectuat asupra autoturismului, în praguri, podul pedalier, stâlpi precum şi în spatele banchetelor din spate au fost descoperite ascunse 69.200 ţigarete marca L&M şi Red&White, cu timbru de acciză R. Moldova, în valoare de aproximativ 32.000 lei.”Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele cetăţeanului dosar penal pentru evaziune fiscală, ţigările au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul SPF Stânca”, a precizat inspector de politie Minodora Racnea, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: