Politistii de frontiera galateni au depistat doi barbati care au trecut ilegal frontiera din Republica Moldova in Romania

Pe timpul  desfasurarii unei misiuni specifice cu autospeciala de supraveghere ce functioneaza pe principiul termoviziunii, o patrula de politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oancea, a observat pe directia localitatii de frontiera Vadeni doua persoane care treceau ilegal frontiera.

A fost declansata o actiune specifica, in urma careia politistii de frontiera au procedat la interceptarea si retinerea celor doua persoane. Deoarece acestea nu detineau documente de identitate au fost conduse la sediul sectorului in vederea stabilirii identitatii si efectuarea cercetarilor.

Din cercetarile si verificarile efectuate impreuna cu autorităţile de graniţă ale statului vecin, politistii de frontiera au stabilit ca persoanele sunt B.E. Valeriu, in varsta de 22 ani si S. Iurie in varsta de 26 de ani, ambii cetateni ai Republicii Moldova, care au trecut raul Prut inot, cu intentia de a se deplasa in Italia pentru de a gasi un loc de munca.

Totodata politistii de frontiera au constatat ca B.E. Valeriu a mai fost depistat in data de 09.09.2009 trecand ilegal frontiera de stat.

Politistii de frontiera au intocmit lucrare penala lui S. Iurie sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecere ilegala a frontierei de stat, iar lui B.E. Valeriu sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare pe teritoriul Romaniei, prin trecere ilegala a frontierei de stat, de catre strainul caruia i-a fost interzis in orice mod dreptul de intrare sau sedere in tara.

Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate in sfera infractionala.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: