BMW X5 furat din Bulgaria depistat la PTF Galati-rutier

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier au intocmit lucrare penala unui barbat, care conducea un autovehicul care in urma verificarilor s-a dovedit a fi furat din Bulgaria.

In ziua de 10 aprilie a.c., s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pe sensul de iesire in tara, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul bulgar Adamov V.I., in varsta de 49 ani, conducand autoturismul marca BMW X5, fiind insotit si de cetateanul ucrainean Dumanskyi M.

La controlul de frontiera cetateanul bulgar a prezentat un certificat de inmatriculare emis de autoritatile din Belgia.

Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inmatriculare, prezentat de catre barbat la control, politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat ca documentul in cauza nu mai este valabil. Extinzand verificarile politistii de frontiera au constatat faptul ca autoturismul in cauza este inmatriculat in Ucraina si figureaza ca fiind furat din Bulgaria.

Politistii de frontiera au luat masura indisponibilizarii autoturismului in valoare de 356.880 lei la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Galati in vederea continuarii cercetarilor.

S-a intocmit lucrare penala persoanele in cauza fiind cercetate sub aspectul savarsirii infractiunilor de:

– complicitate la furt calificat, conducerea pe drumurile publice a unui a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare si  uz de fals, retinute in sarcina cetateanului bulgar Adamov V.I.;

– complicitate la furt calificat si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale retinute in sarcina cetateanului ucrainean Dumanskyi M.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: