3800 de ţigarete descoperite pe raza localităţii de frontieră Răducăneni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni au depistat  pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, desfăşurate pe raza localităţii Răducăneni au descoperit 3800 ţigarete cu timbru de acciză de R. Moldova.

1. In data de 14 iunie a.c., in jurul orei 10.00, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit de ţigări, pentru valorificarea unei informaţii aflate in lucru au oprit in trafic, pentru control, pe DN 28, comunicaţia Iaşi-Albiţa, pe raza localităţii Scoposeni, microbuzul marca “Mercedes Sprinter ” condus de Iurie N., cetăţean cu dublă cetăţenie, romană şi Republica Moldova in varstă de 22 de ani, insoţit de cetăţeanul Ivan P., in varstă de 31 de ani, cetăţean cu dublă cetăţenie, romană şi Republica Moldova, care se afla in calitate de al doilea şofer

In urma controlului efectuat de către poliţiştii de frontieră asupra microbuzului, au descoperit in bagajele personale ale lui Ivan P., un număr de 1400 ţigarete cu timbru de acciză de R. Moldova, fără documente justificative.  

    2. In cadrul aceleiaşi acţiuni desfăşurate de către poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Răducăneni, in jurul orelor 10.30, in localitatea Grozeşti,  a fost oprit in trafic pentru control autoturismul marca Volkswagen Passat Variant, condus de către cetăţeanul  roman  Emil L., in varstă de 67 de ani.

    In urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit in locul destinat roţii de rezervă 2400 ţigarete marca „Plugarul” cu timbru de acciza R.Moldova, fără documente justificative.

    Persoana a declarat că a achiziţionat bunurile din diferite pieţe din municipiul Iaşi, cu intenţia de a plăti oamenii care il ajută la muncile agricole in gospodaria proprie.

In cele două cazuri reprezentanţii D.R.A.O.V. Iaşi au reţinut ţigările, au sancţionat contraventional barbaţii cu amendă in valoare de 5.000 lei pe Ivan P. şi respectiv 20.000 lei pe Emil L.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: