10.000 de tigarete ascunse si nedeclarate, descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Iasi- feroviar

Politistii de frontiera impreuna cu inspectorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iasi- feroviar au descoperit in peretii vagonului numarul 2 al  trenului accelerat 401 care circula pe relatia Chisinau – Bucuresti ascunsa si nedeclarata, cantitatea de 10.000 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

In ziua de 15 iunie a.c., ora 22.00, pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru, politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iasi – feroviar au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit, asupra vagonul nr.2, al trenului accelerat 401 care circula pe relatia Chisinau – Bucuresti. In urma controlului a fost descoperita intr-un locas special amenajat prin dublarea peretilor, in spatele franei de mana, ascunsa si nedeclarata, cantitatea de 10.000 tigarete, marca Ritm, cu timbru de acciza Republica Moldova.

 In urma cercetarilor s-a stabilit ca tigarile apartin insotitorului de vagon, cetateanul roman Iurie M., in varsta de 47 de ani. Barbatul a declarat ca a achizitionat tigarile in vederea comercializarii pe teritoriul Romaniei.

Autoritatea vamala a dispus ridicarea tigarilor in vederea confiscarii si l-au sanctionat pe barbat cu amenda contraventionala in valoare de 5.000 lei.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: