Curiozitatea le-a adus o lucrare penala unor cetateni moldoveni

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni, in timpul executarii unei misiuni specifice de supraveghere, au depistat si retinut doi cetateni moldoveni care intrasera ilegal in Romania.

In data de 17 iunie a.c., in jurul orei 14.30, in timpul executarii unei misiuni specifice de supraveghere, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni au depistat, pe directia localitatii de frontiera Grozesti, doi barbati a caror prezenta in zona nu era justificata.

Politistii de frontiera au procedat la interceptarea si legitimarea acestora. In cadrul cercetarile efectuate din declaratiile barbatilor politistii de frontiera au stabilit ca cei doi sunt cetatenii moldoveni  Dima I. si Viorel I. in  varsta de 20 respectiv 21 ani, au trecut ilegal din Republica Moldova in Romania traversand inot raul Prut,  pentru a se intalni cu o tanara pe care au vazut-o pe malul romanesc al raului Prut.

Politistii de frontiera au intocmit celor in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat, lucrare care a fost prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Raducaneni, in vederea luarii masurilor legale.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: