Lucrare penala pentru braconaj piscicol

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora au intocmit lucrare penala unor barbati care pescuiau cu ajutorul unor unelte interzise de lege.

In data de 17 iunie, in jurul orei 20.45, o patrula de politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora, au depistat, pe directia localitatii de frontiera  Opriseni, trei barbati  care desfasurau activitati de pescuit comercial fara autorizatie in raul Jijia, folosind doua plase de pescuit tip crasnic (napatca), avand fiecare lungimea de 3,3 m si latimea de 3,3 m, dimensiune ochi 30×30 mm, si o plasa din fibra sintetica cu lungimea de 5,5 m si latimea de 5,5 m, dimensiune ochi 30×30 mm.

Politistii de frontiera au procedat la interceptarea si legitimarea acestora si au constat ca cei trei sunt cetatenii romani Viorel A., Ionel A. si Vasile I., cu varste intre 35 si 19 ani, domiciliati in comuna Tutora, judetul Iasi.

Politistii de frontiera au ridicat plasele de pescuit in vederea confiscarii si au intocmit celor in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de producerea, importul, comercializarea, detinerea sau folosirea la pescuit de catre persoanele neautorizate a navoadelor, voloacelor, prostovoalelor, varselor, vintirelor, precum si altor tipuri de unelte de  pescuit comercial.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: