Un BMW furat din Italia descoperit la PTF Albita

Politistii de frontiera vasluieni au depistat in P.T.F. Albita un autoturism marca BMW X6 declarat furat in Italia, condus de un barbat cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova.

 In P.T.F.Albita s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Alexandru T., cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, in varsta de 46 ani, la volanul unui autoturism marca BMW X6, inmatriculat in Republica Moldova.La controlul de frontiera, existand suspiciuni privind valabilitatea autocolantului autodestructibil situat pe stalpul din partea stanga a autoturismului, care cuprindea datele de identificare ale autoturismului in cauza, s-a procedat la verificari suplimentare, ocazie cu care s-a constatat ca autoturismul marca BMW X6 figureaza in alerta cu masura de indisponibilizare a bunului in vederea confiscarii, fiind declarat furat din Italia.

Politistii de frontiera vasluieni au intocmit barbatului dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt  urmand a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Husi cu propunerile legale.Autoturismul in cauza, evaluat la aproximativ 211.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Vaslui pana la recuperarea acestuia de catre proprietarul de drept.Politistii de frontiera continua cercetarile pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate in sfera infractionala.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: