Spectacol in premiera nationala “Teatru de Moda ® Morrely Fashion Theatre”

Organizatia culturala internationala KASTA MORRELY va invita la Spectacolul in premiera nationala “Teatru de Moda ®Morrely Fashion Theatre”. Evenimentul va avea loc in data de 4 octombrie 2012 la Iasi in Sala Gaudeamus (Casa de Cultura a Studentilor) incepand cu ora 17:00. Intrarea este libera.

Acest spectacol face parte din proiectul “Teatru de Moda® Morrely Fashion Theatre” (marca inregistrata Kasta Morrely), proiect cultural finantat de Administratia Fondului Cultural National. Proiectul este implementat de Organizatia KASTA MORRELY in perioada aprilie – noiembrie 2012, la Iasi si Botosani.

 

Evenimentul va contine colectii artistice de teatru de moda in premiera sau prezentate pe scenele marilor festivaluri de moda Bucharest Fashion Week si Fashiontv Summer Festival. Artistii care vor prezenta colectiile de moda sunt manechine voluntari Kasta Morrely multi-premiati la nivel international, copii si tineri cu vocatie in artele spectacolului, selectati si formati gratuit in urma preselectiilor acestui proiect cultural in premiera nationala.

Spectacolul este coordonat de specialisti multicalificati cu experienta in organizarea de evenimente de moda si formare manechine. Momentele de teatru de moda vor aborda intr-o maniera originala tematici si subiecte din diferite culturi si epoci: egipteana, japoneza, medievala, moderna, traditional romaneasca s.a.

 

         Acest proiect este unic deoarece expertii Kasta Morrely, care au legalizat ocupatiile de Manechin si Organizator spectacole pentru prima data in Europa, au conceput si inregistrat marca”Teatru de Moda” cu scopul de a promova si dezvolta o noua forma de exprimare cultural-artistica romaneasca a prezentarilor de moda.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: