Contrabandişti prinşi în flagrant la Bobuleşti

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au  identificat trei cetăţeni români, implicaţi în trecerea ilegală a patru colete cu ţigări de contrabandă, peste râul Prut, în România.

În data de 02 octombrie 2012, în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au observat cu ajutorul sistemului de supraveghere ce funcţionează pe principiultermoviziunii, pe direcţia localităţii de frontieră Bobuleşti, un atelaj hipo în care se aflau trei persoane, care nu-şi justificau prezenţa în zonă.O patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul sectorului s-a deplasat la faţa locului, pentru a verifica persoanele în cauză. La vederea poliţiştilor de frontieră, persoanele aflate în atelaj au fugit prin grădinile din zonă, una dintre ele fiind reţinută.În atelaj au fost descoperite patru colete ambalate în folie de polietilenă de culoare neagră, ce conţineau 5.900 pachete de ţigări marca Plugarul şi Monte Carlo, de provenienţă R. Moldova, în valoare totală de 54.000 lei.

În urma verificărilor specifice efectuate s-a stabilit că în activitatea de contrabandă au fost implicaţi trei cetăţeni români, respectiv Ionuţ D., de 23 de ani, Aurelian S., de 21 de ani şi Mihai M., de 22 de ani, toţi trei domiciliaţi în judeţul Botoşani.Pe numele celor trei bărbaţi, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: