,,Cupa Zilele Iaşului „,la PMS Iasi

În cadrul programului “ Educaţie prin sport “ – în perioada 10 – 19 octombrie 2012, se va  desfăşura pe terenul de sport din incinta în Penitenciarul Iaşi un campionat de fotbal ,,Cupa Zilele Iasului „, destinat persoanelor private de libertate din regimurile de maximă siguranţă, închis, deschis, precum şi pentru persoanele arestate preventiv din custodia PMS Iasi.

La această competiţie sportivă s-au înscris un număr de 81 de persoane private de libertate, fiind constituite astfel un număr de 8 echipe, împărţite în două grupe de calificări.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 19.10.2012, jucătorilor echipei câştigătoare urmând a li se înmâna nominal diplome şi credite, în conformitate cu prevederile legale.

Serviciul de Educaţie şi Asistenţă Psihosocială organizează acest tip de competiţii pentru persoanele custodiate cu scopul de a învăţa şi exersa a conduite prosociale, sportul fiind o modalitate propice socializării.

Totodată, dezvoltarea echilibrată şi armonioasă a persoanei, optimizarea conduitei, educarea atitudinilor morale constituie argumente puternice care susţin eficienţa acestui gen de manifestări, contribuind la reintegrarea socială a persoanelor private de libertate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: