92 de persoane, in majoritate copii, au fost ajutate de politistii de frontiera

In ultimele 24 de ore, ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au venit in sprijinul cetăţenilor, intervenind pentru deszăpezirea a 20 de autovehicule in care se aflau 92 de persoane blocate in zăpadă  in  zona de frontieră.

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stanca au intervenit in data de 12 decembrie 2012, in jurul orelor 13.00 pentru a scoate din zăpadă un microbuz şcolar in care se aflau 19 copii impreună cu şoferul microbuzului. Cele 20 de persoane trebuiau să ajungă in localitatea Ripiceni, insă autovehiculul in care se aflau a rămas blocat in zăpadă. Microbuzul a fost tractat cu ajutorul a două speciale Iveco pană in parcarea liceului din Ştefăneşti, unde a rămas pană la deblocarea drumului.Pe timpul deplasării dinspre Ripiceni spre Ştefăneşti, cele două autospeciale ale poliţiei de frontieră au intervenit pentru a scoate din zăpadă incă două autoturisme in care se aflau şase persoane, care au fost direcţionate către oraşul Ştefăneşti.In aceeaşi zi, in jurul orelor 16.00, poliţiştii de frontieră de la SPF Romaneşti au intervenit pentru a evacua dintr-un microbuz şcolar 25 de copii. Aceştia se deplasau spre domiciliu, dinspre Ştefăneşti spre Santa Mare, insă microbuzul a rămas blocat in zăpadă. Cei 25 de copii au fost condusi şi cazaţi la sediul SPF Romaneşti.

In zona localităţii Romaneşti, poliţiştii de frontieră au acţionat pentru deblocarea unui alt microbuz şcolar, in care nu se aflau copii, care a rămas blocat in zăpadă in timp ce se deplasa spre Santa Mare. Un alt echipaj format din poliţişti de frontieră de la SPF Romaneşti, impreună cu poliţişti şi reprezentanţi ai SDN au acţionat in Ştefăneşti pentru deblocarea unui autoturism in care se aflau trei persoane, reuşind aducerea acestora in oraşul Ştefăneşti.

In aceeaşi seară, in jurul orelor 19.00, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Botoşani au intervenit la ieşirea din Botoşani, in localitatea Baisa, pentru a deszăpezi o autospecială transport valori, in care se aflau 3 persoane. Autospeciala şi cei 3 agenţi au fost adăpostiţi la sediul STPF Botoşani.”La solicitarea prefectului judeţului Botoşani, intre orele 22.00-04.30 poliţiştii de frontieră botoşăneni au intervenit pentru a scoate din zăpadă două autovehicule cu 3 persoane rămase inzăpezite in apropierea localităţii Unţeni”,a mai adaugat inspector principal de politie RĂCNEA MINODORA,din cadrul I.P.F.Botosani.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: