Spectacol inedit de Colinde la Biserica Toma Cozma din Iaşi

 

Duminică, 16 decembrie a.c., începând cu ora 16.00, se va desfăşura la Biserica Toma Cozma din Iaşi tradiționalul CONCERT DE COLINDE susţinut de Corul Psalm.

Și în acest an, în cadrul Cursului gratuit de învățare a colindelor românești, organizat de Asociaţia Toma Cozma în cursul lunilor noiembrie şi decembrie, s-au format două coruri de cca. 60 de colindători, care, sub coordonarea domnișoarei Daniela Cojocaru, vor prezenta un program inedit de colinde.Din program nu vor lipsi surprizele și momentele de bucurie pe care ni le procură întotdeauna venirea lui Moș Crăciun, încărcat cu diplome pentru colindători, daruri și cu urări frumoase pentru toți.

Părintele Paroh Mihai Mărgineanu, subliniind cum trebuie să sărbătorim Crăciunul în spiritul creştin, a precizat: „Să învăţăm şi să cântăm colinde! Un colind întotdeauna uneşte cerul cu pământul. Noi, românii, suntem privilegiaţi, avem un tezaur nepreţuit de colinde. Învăţând colindele ne disciplinăm pe noi înşine şi, mai mult decât atât, colindul ne ajută să nu ne pierdem identitatea“.

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: