Toyota furată din Republica Moldova, depistată în PTF Albiţa

Poliţiştii de frontieră vasluieni au depistat în P.T.F. Albiţa un autoturism marca Toyotadeclarat furat în Republica Moldova, condus de un bărbat cu dublă cetăţenie română şi moldoveană.

În data de 16 decembrie a.c., în P.T.F.Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Nicolae D., bărbat cu dublă cetăţenie română şi moldoveană, în vârstă de 42 de ani, conducând un autoturism marca Toyota Camry.În baza analizei de risc, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea unor verificări specifice în urma cărora au constatat faptul că autoturismul respectiv figurează furat din Republica Moldova.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit lui Nicolae D. dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie înaintat unităţii de parchet, cu propunerile legale.Autoturismul, în valoare de 45.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor şi introdus în parcul auto al S.T.P.F. Vaslui în vederea recuperării acestuia de către proprietar.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: