Autoturism Mercedes declarat furat în Bosnia Herzegovina, depistat la P.T.F. Albiţa

Poliţiştii de frontieră vasluieni au depistat în P.T.F. Albiţa un autoturism marca Mercedes E300D furat din Bosnia Herzegovina, condus de un bărbat cu dublă cetăţenie, bulgară şi R. Moldova.

 

În ziua de 18 martie a.c., în jurul orei 03.00, la P.T.F.Albiţa/I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat la controlul de frontieră, pentru a ieşi din ţară, Vasile K., cu cetăţenie bulgară şi R. Moldova, în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes E300D.

Existând suspiciuni privind autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat faptul că autoturismul respectiv figurează furat din Bosnia Herzegovina.

Cu privire la cele constatate, Vasile K. a declarat că a achiziţionat autoturismul respectiv de la un cetăţean român şi că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este furat.

Poliţiştii de frontieră vasluieni i-au întocmit persoanei în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale. 

Autoturismul, în valoare de 15.000 lei a fost indisponibilizat şi introdus în parcul auto al  S.T.P.F.Vaslui în vederea recuperării acestuia de către proprietar

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: