Fiat Brava fără drept de circulaţie in Romania descoperit la Stanca

Poliţiştii de frontieră au depistat in Punctul de Trecere a Frontierei Stanca un bărbat care intenţiona să scoată din ţară un autoturism marca Fiat Brava a cărui inspecţie tehnică periodică era expirată.

In data de 06 aprilie a.c., in jurul orei 11.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Stanca, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, Grigore G., cu cetăţenie romană şi Republica Moldova, in varstă de 50 de ani, care conducea  un autoturism marca Fiat Brava, inmatriculat in Italia.

La solicitarea poliţistului de frontieră bărbatul a prezentat la control certificatul de inmatriculare, avand aplicat pe verso colantul care atesta efectuarea inspecţiei tehnice periodice.

Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat la control poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice in urma cărora au constatat faptul că valabilitatea inspecţiei tehnice periodice era expirată.

Poliţiştii de frontieră i-au intocmit bărbatului dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale cărei plăcuţe cu numărul de inmatriculare sau de inregistrare au fost retrase sau a unui vehicul inmatriculat in alt stat, care nu are drept de circulaţie in Romania.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: