Campania „Pelerinaje pentru Suflet”

Centrul de Pelerinaj “Sfânta Parascheva” a lansat în luna aprilie Campania “Pelerinaje pentru Suflet”. Proiectul constă în descrierea celor mai frumoase destinaţii de pelerinaj de pe harta creştinătăţii, debutând cu prezentarea obiectivelor de pelerinaj din Ţara Sfântă.

 

Primul material prezentat în Campania “Pelerinaje pentru Suflet descrie –Biserica Sfântului Mormânt cea mai vizitată destinaţie de pe harta creştinătăţi, urmat de prezentarea miracolului din ziua Invierii –Sfânta Lumină de la Ierusalim. Campania continuă cu prezentarea Bisericii Adormirii Maicii Domnului din Ierusalim, urmată de descriere oazelor de românism din Ţara Sfântă prin materialele Aşezământele româneşti din Israel, și Pelerinaj la Hozeva- Sfântul Ioan Iacob Hozevitul.

„Campania își propune să ofere tuturor celor interesați o călătorie în locuri cunoscute sau mai puţin cunoscute, încercând să le transmitem o fărâmă din frumuseţea acestor aşezământe. De asemenea încercăm să-i provocăm pe iubitorii de călătorii să descopere singuri taina celor mai frumoase destinaţii de pelerinaj de pe harta creştinătăţii, bogate din punct de vedere spiritual şi duhovnicesc. Ne-am propus ca în apropierea sărbătorilor Pascale să prezentăm o parte din cele frumoase destinații din Țara Sfântă, urmând ca proiectul să continuie cu prezentarea principalelor destinații de pelerinaj din Grecia, Ucraina, Italia, Turcia, Serbia și România”, a declarat domnul Costel Damian, managerul Centrului de Pelerinaj Sfânta Parascheva”.

Materialele realizate în cadrul campaniei alături de galaria foto vor fi postate şi pe site-ul Centrului de Pelerinaj Sf Parascheva, la adresa web www.centruldepelerinaj.ro.   

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: