Dumitru Oprea: “A dispărut populismul și au apărut disponibilizările lui Ponta”

Senatorul PDL Dumitru Oprea consideră că actuala putere dă dovadă de o mare ipocrizie atunci când a anunțat disponibilizările din sectorul de stat.

Într-o declarație politică, susținută în plenul Senatului, parlamentarul ieșean s-a referit la recentele propuneri de concedieri de la Poșta Română și la reducerea numărului de angajați, din companiile de stat și din sectorul bugetar, cu peste 10.000, până în 2018.

Senatorul Dumitru Oprea a amintit atitudinea primitivă a USL de pe vremea disponibilizărilor guvernului Boc, fără de care situația economică a României nu putea fi stabilizată. Iar reprezentanții PSD, PNL și PC au ignorat realitatea economică a acelui moment și au preferat să radicalizeze nemulțumirile oamenilor, să-i sperie și să-i incite. Astfel, socialiștii au adunat procente electorale fără a se gândi la consecințele economice ale gestului lor. De aceea, parlamentarul PDL a subliniat ipocrizia premierului Ponta care, înainte de a veni la putere, pretindea că disponibilizările sunt o eroare, iar acum anunță concedieri în cascadă.

Ca urmare, Dumitru Oprea crede că executivul Ponta ar trebui să conștientizeze efectele jocului făcut în timpul opoziției, pentru că românii îl descoperă pe zi ce trece, așa cum își dau seama cât de real este și milionul de noi locuri de muncă promise de USL la alegeri.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: