Renault Megane căutat de autorităţile elveţiene, descoperit la Albiţa

Poliţiştii de frontieră au depistat in P.T.F. Albiţa un autoturism declarat furat in Elveţia, pe care un bărbat cu dublă cetăţenie incerca să il  scoată din ţară.

 

In data de 21 mai a.c., in jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, Constantin M., cu cetăţenie romană şi R. Moldova, in varstă de 38 de ani, conducand ansamblul de vehicule format din microbuz şi remorcă, pe care transporta un autoturism marca Renault Megane, inmatriculat in Elveţia.

In baza profilului de risc intocmit pe linia traficului internaţional cu autoturisme furate, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra ansamblului de vehicule, iar in urma verificarilor efectuate, in data de 22.05.2013, ora 14.00, s-a confirmat faptul că autoturismul marca Renault Megane figurează, incepand cu 28.03.2013, in alertă emisă de autorităţile elveţiene, cu menţiunea BUN CĂUTAT PENTRU CONFISCARE.

Cu privire la cele constatate, Constantin M. a declarat că a fost contactat telefonic de Ion L., de cetăţenie romană şi R. Moldova, in varstă de 22 de ani, in calitate de proprietar al autoturismului in cauză, să-i transporte autoturismul, pe platformă, pană in R. Moldova. Acesta din urmă a declarat că a achiziţionat autoturismul, de pe internet,  achitand prin transfer bancar  suma de 2400 euro.

Poliţiştii de frontieră vasluieni le-au intocmit celor doi dosar penal pentru săvarşirea infracţiunii de furt.

Autoturismul, in valoare de 20.000 lei a fost indisponibilizat in vederea recuperării acestuia de către proprietar.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: