Volkswagen Polo, cu documente false, descoperit in trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au depistat şi sancţionat un cetăţean roman care conducea un autoturism marca Volkswagen Polo, ale cărui documente erau  false.

 In data de 22 mai a.c., in jurul orei 06.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi care desfăşurau o acţiune specifică, au oprit pentru control, pe raza municipiului Huşi, autoturismul marca Volkswagen Polo, inmatriculat in Marea Britanie, condus de cetăţeanul roman Cătălin P., in varstă de 32 de ani.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inspecţie tehnică periodică şi a asigurării tip carte verde prezentate pentru autoturismul in cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări amănunţite.

In urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că in prezent autoturismul nu figurează ca fiind asigurat, iar certificatul de inspecţie tehnică periodică a fost emis de autorităţile britanice pentru perioada 18.10.2011 – 17.10.2012, documentul prezentat fiind fals.

Poliţiştii de frontieră i-au intocmit lui Cătălin P. dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de uz de fals, urmand a fi prezentate Parchetului de pe langă Judecătoria Huşi cu propunerile legale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: