1 Iunie! E sărbătoarea copiilor şi a lui Papatram!

Sâmbătă, 1 iunie, în avanpremiera Festivalului Internaţional al Educaţiei (FIE), copiii din Iaşi se vor bucura de o sărbătoare plină de poveşti şi culoare, în compania binecunoscutului tramvai de epocă (pe nume Papatram) şi a tramvaiului galben de tip GT4 (Günter).
                Evenimentul, organizat de EDITURA ADENIUM, RATP Iaşi şi Asociaţia Pasionaţilor de Transport Public Tramclub Iaşi, cu sprijinul Primăriei Iaşi, este conturat în jurul primului număr din seria de poveşti pentru copii “Papatram şi compania” (autor Silviu Teodor Stanciu).
                Acţiunea, ce marchează şi Ziua Copilului, va începe în faţa Palatului Culturii, unde cei mici vor avea posibilitatea să picteze un tramvai cu scene de poveste. De asemenea, vor participa la o serie de concursuri cu premii, vor putea urmări scenete de teatru, cântece şi dansuri şi vor face desene pe asfalt.
                La orele 10.00 va debuta concursul de desen “1 Iunie alături de Papatram”, urmând ca la orele 12.00 să aibă loc concursul de desene pe asfalt “Papatram şi compania”, iar la 13.00 concursul de machetare “Să-l gătim pe Papatram de sărbătoare”. Apoi, la orele 16.00, va fi organizată o expoziţie cu desenele şi machetele câştigătoare.
                Sărbătoarea celor mici alături de Papatram va continua pe 15 iunie, la Palatul Copiilor din Iaşi, în cadrul acţiunilor FIE, când EDITURA ADENIUM va lansa oficial revista educativă pentru copii “Papatram şi compania”, autor SILVIU TEODOR STANCIU. Aceasta face parte dintr-o serie de reviste ilustrate, educative, destinate copiilor, ce are drept protagonişti tramvaie personificate.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: