imagini fotoLucrare penala pentru trafic de migranti si trecere ilegala a frontierei la Oancea

Politistii de frontiera galateni au depistat intr-un microbuz marca Mercedes Sprinter doi barbati care intentionau sa transporte ilegal in Italia o femeie din R. Moldova.

In data de 30 mai a.c., in jurul orelor 07.20, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oancea, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice de supraveghere si control in zona de competenta, au oprit in trafic pe D.J. 242E in localitatea de frontiera Baneasa, microbuzul marca Mercedes Sprinter, inmatriculat in Bulgaria. Masina era condusa de Tudor P., in varsta de 36 de ani, alaturi de care se mai afla, ca pasager, Stelian B., in varsta de 41 de ani, ambii avand dubla cetatenie, romano-moldoveneasca.

Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au descoperit, ascunsa dupa bancheta din spate a microbuzului, o persoana de sex feminin, motiv pentru care s-a procedat la efectuarea unor cercetari amanuntite.

Din cercetarile efectuate si din declaratiile femeii, Svetlana U., in varsta de 37 de ani, avand cetatenie moldoveneasca, politistii de frontiera au stabilit ca aceasta nu detinea documentele legale pentru intrarea in Romania si ca a fost calauzita de cei doi barbati din R.Moldova cu intentia de a ajunge in Italia si a-si gasi un loc de munca.

Politistii de frontiera au intocmit lucrare penala pe numele Svetlanei U. sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare pe teritoriul Romaniei, prin trecerea ilegala a frontierei de stat, iar pe numele celor doi barbati pentru trafic de migranti.

Cercetarile continua pentru stabilirea intregii arii infractionale.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: