Au trecut înot pentru a ajunge în Italia

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au depistat şi reţinut pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice doi cetăţeni din R.Moldova care au trecut râul Prut înot, cu intenţia de a se deplasa în Italia.

 

În data de 04 iunie a.c., ȋn jurul orelor 18.00 poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea, pe timpul executării unei misiuni specifice au observat, pe direcţia localităţii de frontieră Vădeni două persoane care se deplasau dinspre râul Prut către interiorul ţării.

Imediat poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi reţinerea celor două persoane. Deoarece acestea nu deţineau documente de identitate au fost conduse la sediul sectorului în vederea stabilirii identităţii şi efectuarea cercetărilor.

Din cercetările şi verificările efectuate împreună cu autorităţile de graniţă ale statului vecin, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele sunt Mihail G. T., în vârstă de 24 ani şi Daniel R., în vârstă de 22 de ani, ambii cetăţeni R.Moldova, care au trecut râul Prut înot, cu intenţia de a se deplasa în Italia pentru a găsi un loc de muncă.

Poliţiştii de frontieră au întocmit celor doi cetăţenilucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat  şi i-au predat autorităţilor de graniţă ale statului vecin în baza acordurilor încheiate între Republica Moldova şi  România.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: