Dosar penal pentru braconaj piscicol

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal unor bărbaţi, care pescuiau pe lacul de acumulare Stânca – Costeşti, folosind unelte interzise de lege.

 

În data de 04 iunie a.c., în jurul orelor 13.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, aflaţi în executarea unei acţiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, au descoperit două persoane de sex masculin care desfăşurau activităţi de pescuit comercial pe lacul de acumulare Stânca – Costeşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetăţenii români Cristinel N., de 37 de ani şi Jan D., de 41 de ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Botoşani, ce desfăşurau activităţi de pescuit comercial folosind o plasă monofilament cu lungimea de aproximativ 200 de metri. Asupra celor doi a fost descoperită cantitatea de 15 kilograme de peşte.

Poliţiştii de frontieră au întocmit celor doi bărbaţi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de braconaj piscicol, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: