Cetăţean român urmărit depistat la Aeroportul Internaţional Iaşi

Poliţiştii de frontieră din cadrul Aeroportului Internaţional Iaşi au descoperit, la intrarea în ţară, un cetăţean român, pasager al cursei Londra – Iaşi, persoană pe numele căreia a fost eliberat, de către autorităţile române un mandat de arestare preventivă.

          În ziua de 11 septembrie a.c, s-a prezentat în Punctul de Trecere al Frontierei Aeroport Iaşi, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român C.M., în vârstă de 25 de ani.

          În urma controlului pentru trecerea frontierei, poliţistii de frontieră au constatat că pe numele cetăţeanului în cauză autorităţile romane au emis un mandat de arestare preventivă pentru furt calificat.

          Persoana a fost predată Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi în vederea luării măsurilor legale.

         

De asemenea, în ziua de 10 septembrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Aeroportului Internaţional Iaşi au întrerupt călătoria pe sensul de ieşire din ţară în direcţia Bologna lui M.C., având dublă cetăţenie, română şi italiană, deoarece în bagajul acesteia au fost descoperite nedeclarate 4 cartuşe cu glonţ. Pe numele persoanei a fost întocmită lucrare penală pentru infracţiunile de contrabandăcalificată (art. 271, Lg. 86/2006) şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (art. 279 al. 1 Codul penal)         

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: