Depistat în trafic conducând deşi avea permisul de conducere suspendat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni au depistat, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un bărbat conducând deşi avea permisul suspendat.

 În ziua de 12 septembrie a.c., în jurul orelor 20.00 poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni pe timpul executării unei misiuni specifice au oprit pentru control în zona de responsabilitate, în apropierea localităţii de frontieră Gorban, un ansamblu de autovehicule condus de ieşeanul Ciprian M., în vârstă de 31 ani.

La controlul de frontieră, ca urmare a unor verificări specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că bărbatul nu deţinea permisul de conducere deoarece documentul i-a fost reţinut ca urmare a încălcării prevederilor regimului rutier.

Deoarece bărbatul emana halenă alcoolică a fost condus la Serviciul Poliţiei Rutiere Iaşi unde a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultând o alcoolemie de 0.35 mg/l în aerul expirat.

În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv sau al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: