TOYOTA COROLLA – A 11-A EDITIE A CELUI MAI VANDUT MODEL DIN LUME VA FI LANSATA OFICIAL IN ROMANIA

Bucuresti, 18 septembrie 2013, Toyota Romania lanseazaoficial, cea de-a 11 generatieToyota Corolla, celmainou model din gama. Concomitent, parteneriiautorizati Toyota din taravorprezentanoul model in cadrulunorevenimente de lansare la nivel local.

Toyota Corolla estecelmai bine vandut model auto din toatetimpurile. De-a lunguluneiistorii de 47 de ani, prima generatiefiindlansata in 1966, modelul Toyota Corola a intrat in posesia a mai bine de 40 de milioane de utilizatori.

NouaGeneratie Corolla,va fi fabricata in 16 locatii in intreagalumesidistribuita in peste 150 de tari.

Cu fiecaregeneratienouaparuta, Corolla ainovat, adoptandconceptesitehnologiinoi, acestlucrucontribuind din plin la succesulmodelului. Celmai mare factor de succes a fostsiramaneinsamodul in care Toyota intelegesaincorporeze in procesul de dezvoltare a modeluluigrija fata de client, dorinteleacestuiasi feed-back-ulutilizatorilor. Totiacestifactori se suprapunfilozofiei Toyota de a pastra in ADN-ulfiecarui model atu-urilecalitatiisuperioare, ale fiabilitatiisidurabilitatii, reusindastfelsavina in intampinareanevoilorsisadepaseascaasteptarileclientilorsai.

Cea de-a unsprezeceageneratie a modelului se inscrie in aceastalinie de dezvoltare, mostenind 47 de ani de inovatiesiraspunzandcelormaiinalteexigenteprintr-un design extraordinar, atat la interior cat si la exterior, maimultspatiusiconfort, un nivelredus de consum de combustibil, o dinamica a condusului net imbunatatitasidotari de siguranta de neegalat..

Din punct de vedera al designului, nouageneratie Toyota Corolla este cu adevaratrevolutionara, imbinandaspectul frontal de tip Keen Look cu elemente de decor sofisticateintr-un melanjavangardistsiextrem de elegant in acelasitimp…fiecaredetaliuasigurapracticalitatesifunctionalitatedarsi un plus de frumusete…nimic nu estelasat la voiaintamplarii…

Cu o lungime de 4620 cm, o latime de 1465 mm si o inaltime de 1775 mm,nouageneratie Toyota Corolla este cu 80 mm mailungadecatpredecesoareasasi cu 15 mm mailataasigurandastfel un confortimbunatatit. Ampatamentulmasinii a fost de asemeneamarit cu 100 mm, conferindastfelmodeluluiun aspect atletic.

Confortulnoiigeneratii Toyota Corolla nu estelegatnumai de spatiu ci si de capacitatea de antifonare a habitacluluice o transforma in leader de clasa din acestpunct de vedere.

Nouageneratie Toyota Corolla dispune de 3 motorizari: 1.33l cu transmisiemanuala, 1.6l cu transmisiemalualasau CVT si 1.4 D-4D cu transmisiemanualasau MMT. Acestemotorizari ii asiguraun grad de emisii de CO2 maiscazutdecatpredecesoareasanecesitand de asemeneasi un consum de combustibilmaiscazutatat fata de vechiul model cat si fata de competitiadirecta.

 

Echipamenteledestinatesigurantei active sipasive ii conferaacestui model 5* Euro NCAP.Modelulestedotat cu 9 airbaguri SRS, sisteme de franare, control al tractiuniisi al stabilitatii de ultimageneratie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: