Document fals descoperit de politistii de frontiera vasluieni

Politisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au descoperit un barbat care a prezentat la controlul de frontiera o asigurare tip carte verde falsa pentru autovehiculul pe care il conducea.

In ziua de 28 ianuarie a.c., ora 01.00, in P.T.F. Albita/ I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, conducand un microbuz marca Ford Tranzit,  romanul Aurelian M., in varsta de 42 de ani.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurarii auto tip carte verde prezentate la control, lucratorii nostri au efectuat verificari specifice, ocazie cu care au constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind fals total.

Cu privire la cele constatate Aurelian M., a declarat ca in luna octombrie a anului trecut si-a achizitionat asigurarea de la un broker din municipiul Chisinau, platind suma de 510 euro. Barbatul a mai declarat ca nu are cunostinta despre faptul ca documentul  ar fi  fals.

Politistii de frontiera i-au intocmit cetateanului Aurelian M. lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: