USAMV Iaşi a stabilit criteriile pentru admiterea 2014

Reprezentanţii Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi au stabilit condiţiile pentru admiterea din vară, metodologia pentru acest eveniment fiind votată în cadrul şedinţei Senat de la începutul acestei săptămâni. Astfel, la USAMV concursul de admitere pentru studii universitare de licenţă şi masterat va avea loc în perioada 16 – 25 iulie 2014, iar admiterea candidaţilor la USAMV din Iaşi, la toate domeniile, se face prin concurs, pe baza notelor obţinute la probele de bacalaureat, după cum urmează:

a. Nota de la proba scrisă de Limba şi literatura română  (N1) :  50%

b. Nota de la o altă probă scrisă,  la alegere (N2)                         :  50%         se precizează în Metodologia desfăşurării admiterii la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, pentru anul universitar 2014-2015. Pentru luna septembrie, între 8 şi 11, este prevăzută o a doua sesiune de admitere doar în situaţia în care vor mai rămâne locuri disponibile.

USAMV Iaşi promovează o ofertă atractivă care cuprinde, pe lângă oportunităţi de studiu în specializări căutate pe piaţa muncii, condiţii bune de cazare, masă şi recreere în campusul studenţesc şi diverse facilităţi pentru studenţi. Absolvenţii de liceu care se înscriu la Facultatea de Agricultură pot opta pentru specializările: Agricultură, Montanologie, Inginerie economică în agricultură, Tehnologia prelucrării produselor agricole şi Biologie; la Facultatea de Horticultură viitorii studenţi se pot specializa în Horticultură, Peisagistică şi Ingineria mediului. În cadrul Facultăţii de Zootehnie, tinerii pot opta pentru specializările: Zootehnie, Piscicultură şi acvacultură, Inginerie şi management în alimentaţia publică şi agroturism, Controlul şi expertiza produselor alimentare, iar la Facultatea de Medicină Veterinară absolvenţii de liceu se pot înscrie la specializarea cu acelaşi nume. Pentru medicină veterinară, reprezentanţii facultăţii sunt în faza întocmirii dosarului de acreditare pentru studiu în limba engleză.

Este important de precizat faptul că toţi studenţii Universităţii beneficiază de condiţii moderne de cazare în campusul studenţesc, în cămine dotate cu săli de bucătărie şi spălătorie, precum şi de o bază sportivă completă, cu terenuri şi săli de sport.

Admiterea 2014:

Sesiunea iulie:

16 – 25 iulie – înscrierea candidaţilor;

Locuri propuse spre aprobare MEN, la studii de licenţă:

650 – finanţate de la buget    şi      330 – cu taxă

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: